Görüntülü HaberlerGündemSiyaset

Ahmet Akın “Belediye Personelinin Ekmeğiyle Oynanmayacak”

Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ çalışanlarıyla bir araya geldi

Ahmet Akın “Belediye Personelinin Ekmeğiyle Oynanmayacak”

Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ çalışanlarıyla bir araya geldi

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ çalışanlarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Akın, Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarma söylentilerinin gerçek dışı olduğunu vurgulayarak, “Büyükşehir’de kimsenin ekmeğiyle oynanmayacak. Nokta. Büyükşehir’de adaletli bir yönetimi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Akın’ın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ’yi ziyareti sırasında, çalışanlarla birebir görüşmeler gerçekleştirildi. İşten çıkarma söylentilerinin asılsız olduğunu çalışanlara anlatan Akın, adil bir yönetimin teminatı olacaklarını ifade etti.

Ahmet Akin Belediye Personelinin Ekmegiyle Oynanmayacak

Büyükşehir ziyaretinin ardından açıklama yapan Akın, çalışanlara hitaben, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde kimsenin ekmeğiyle oynanmayacak. Nokta. Dışarıdan insanlar getirilip, vesaire, böyle bir şey olmayacak. Açık ve net söylüyorum Balıkesir Büyükşehir’de çok güzel bir yönetim, adaletli bir yönetim, hakkın yenmediği, milletimize, çalışanımıza, esnafımıza hakkının iade edildiği bir Balıkesir’i hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akın, çalışanlara hayırlı Ramazanlar dileyerek, “İnşallah 31 Mart’tan sonra memleketimiz için hayırlı olur” temennisinde bulundu.

CHP’li Özgür Özel’in Balıkesir Programı Belli Oldu

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu