Görüntülü HaberlerGündemİlçe Haberleri

Ahmet Akın’ın Bayram Ziyareti, Birlik ve Dayanışma İfadesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bayram sevincini paylaşmak ve partililerle bir araya gelmek amacıyla CHP Gönen İlçe ve Balıkesir İl Başkanlıklarını ziyaret etti.

Ahmet Akın’ın Bayram Ziyareti, Birlik ve Dayanışma İfadesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bayram sevincini paylaşmak ve partililerle bir araya gelmek amacıyla CHP Gönen İlçe ve Balıkesir İl Başkanlıklarını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Yurtiçi ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir CHP’li ilçe belediye başkanları ve partililer de katıldı.

Ahmet Akinin Bayram Ziyareti Birlik Ve Dayanisma Ifadesi 1

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, büyük ve tarihi bir görev üstlendiklerini ve bu sorumluluğun bilincinde olduklarını belirtti. Destek veren herkese teşekkür ederek, mücadelelerinin henüz başında olduklarını ifade etti. Akın, halkın içinde olmanın, sorunları doğrudan hissetmenin ve çözüm üretmenin önemine vurgu yaparak, şeffaf, hesap verebilir, çalışkan ve adaletli bir belediyeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Akın ayrıca, Balıkesir’in Türkiye’nin en büyük örneklerinden biri olacağına inandığını ve bunun için siyaset yapılmasına izin vermeyeceklerini vurguladı. Belediye yönetiminde siyasetin olmayacağını belirten Akın, kadrolarında particilik olmayacağını, liyakatin ön planda olacağını ve hesap verme kültürünün işleyeceğini ifade etti.

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Serkan Sarı da bayramlaşma programı kapsamında ilçeleri gezeceklerini ve bu coşkuyu vatandaşlarla paylaşacaklarını belirtti. Sarı, bundan sonraki süreçte daha güzel projeler ve çalışmalar yapmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

Ahmet Akinin Bayram Ziyareti Birlik Ve Dayanisma Ifadesi 2

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ensar Aytekin ise il başkanlığında bir araya gelmenin önemine değindi. Herkesin yüzünün gülmesiyle bayramın daha da anlam kazandığını belirten Aytekin, bundan sonraki süreçte her günü bayram edecek projeler ve çalışmaları beklediklerini söyledi.

Bu ziyaret, birlik ve dayanışmanın önemini bir kez daha gösterdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve CHP yöneticileri, halkın içinde olmanın ve ortak bir hedef için birlikte çalışmanın gerekliliğine vurgu yaparak, Balıkesir’e daha iyi bir gelecek için kararlılıklarını ortaya koydular.

Başkan Akbıyık Halkla Bayramlaştı

Alper Çobanoğlu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu