İlçe HaberleriEğitimGündem

Aileler Piknikte Bir Araya Geldi

Aileler Piknikte Bir Araya Geldi Sıdıka Sami Kula Anaokulu  Geleneksel Yıl Sonu Pikniğini Tekrarladı. Bu Yıl 3’üncüsü Gerçekleşen Piknikte Aileler Bir Araya Geldi.

 

Aileler Piknikte Bir Araya Geldi Sıdıka Sami Kula Anaokulu  Geleneksel Yıl Sonu Pikniğini Tekrarladı. Bu Yıl 3’Üncüsü Gerçekleşen Piknikte Aileler Bir Araya Geldi.

Sıdıka Sami Kula Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve veliler piknikte bir araya geldi. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen piknik Atatürk Parkı‘nda yapıldı. Ayrıca piknikte öğrencilerin geleneksel çocuk oyunları ile tanışması amaçlandı. Bununla beraber veliler ve okul aile birliği bütünleşti. Ayrıca Anaokulu Müdürü Gökhan Çetin piknik ile ilgili şu sözleri söyledi;

Qwe13414

“Balıkesir İli Karesi ilçesi Sıdıka Sami Kula Anaokulunun geleneksel  olan yıl sonu pikniğinde bir araya geldik. Bu yıl 3’üncüsünü düzenlendiğimiz pikniğimiz de okul ve veli buluşması oldu. Ayrıca öğrencilerimizin geleneksel çocuk oyunları ile eğlenmesini amaçladık. Bununla beraber veliler ve okul aile birliğinin bütünleşmesi de çok güzel oldu. Düzenlenen bu piknik ile veliler ve miniklerimizin sosyalleşmesi ve kendilerini geliştirmesi hedeflerimiz arasında. Özellikle geleceğimiz olacak çocuklarımızın hafızlarında güzel bir anı oldu.” Sözlerini kullandı.

Daha fazlası için Tıklayın

 

Ayrıca Balıkesir Hakkında            

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahiptir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu