Gündem

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik Son Dakika Açıklaması Yaptı

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik Son Dakika Açıklaması Yaptı

 

Ömer Çelik Yaptığı basın açıklamasında “türkiye ilk defa 2. tur seçimlerine katıldı. tabi 2 kere üst üste chp sözcüsü telaşla açıklama yaptı. şimdi bir kere daha kendi ellerindeki verileri türkiyenin verisi gibi göstermeye çalıştığını görüyoruz. Balkon konuşması ile Suyu bulandırma hakkında faik beyin bilmesi gereken şu 14 mayıs gecesi çıkıp 2 belediye başkanı asıl suyu bulandırıştır.” Dedi.

 

14 Mayıs gecesini hatırkatan çelik ” ‘İki belediye başkanı Aramızda kalsın kazandık’ gibisinden açıklamalar yaptılar. balkon konuşlması Yapıp suyu bulandırma Diyorlar Ancak Onlarda bu gelenek yok bizde var. ellerindeki veriyi türkiyenin gerçek verisi gibi göstermeye çalişiyorlar.

“BUGÜN BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI”

14 Mayıs gecesi suyu bulandıranlar, CHP Genel Merkezi’nde alelacele sonuç açıklayanlardır. Yine telaş içinde şu saatte açıklamamızı bekleyiniz. Bütün vatandaşlarımız şundan emin olsunlar, Türkiye güven içinde seçim yapmıştır, yapmaya devam edecektir. Bugün bir demokrasi şöleni gerçekleştiriyoruz. İlk defa Türkiye’de 2.tur deneyimlendi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu