Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AK PARTİLİ VEKİL SUBAŞI KILIÇDAROĞLU’NU MİLLETE ŞİKAYET ETTİ

AK PARTİLİ VEKİL SUBAŞI KILIÇDAROĞLU’NU MİLLETE ŞİKAYET ETTİ

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk Silahlı Kuvvetleri Subaylarına yönelik sözlerini kınadı.

 

Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında Konuşmuştu

Kılıçdaroğlu Komuta kademesi haddini bilsin. Siyaset askerin işi değildir demiş ve askerlerin iktidarın politikalarını alkışladığını iddia etmişti. Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında 2023 seçimlerini hatırlattı, kapatma davası süren ve hazine yardımına bloke konan HDP’ye sahip çıktı. Kılıçdaroğlu, “Demokrasilerde siyasal partiler kapatılamaz. Hazine yardımını kesmek gibi demokrasi dışı uygulamaları kabul etmiyoruz.” Demişti.

 

Subaşı “Bu Konuşmalar Kabul Edilebilir Değil”

AK Partili vekil Subaşı, Kılıçdaroğlu’nun sözlerinin kabul edilebilir olmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun söylemlerini zihnindekinin dışa vurumu olduğunu belirtti. PKK’ya terör örgütü diyemeyen, PKK’ya karşı kullanamadığı dili TSK’ya karşı kullanan CHP Genel Başkanını milletimize şikâyet ediyorum dedi. Atatürk’ün kurduğu CHP’nin asla bu parti olmadığının altını çizdi.

 

“CHP Milli Duruşunu Kaybetmiştir”

AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı  “Bugünkü CHP, milli duruşunu kaybetmiş bir CHP’dir. Bugünkü CHP, teröre karşı mücadelede devletinin yanında olmayıp, HDP’nin isteğine göre hareket eden bir CHP’dir. Bugünkü CHP, Türkiye’yi emperyalist güçlere şikâyet eden bir CHP’dir. CHP, başörtüsünü yasağını Anayasa Mahkemesine şikâyet eden bir CHP’dir. CHP’nin Genel Başkanını ve Yöneticilerini Aziz Milletimize şikâyet ediyorum. Her geçen gün Millilik özelliğinden uzaklaşan CHP’nin Genel Başkanını ve Yöneticilerini    Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şikâyet ediyorum. CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nu Türk Silahlı Kuvvetlerimizden özür dilemeye davet ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu