GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Akşener 6’lı Masada

Akşener 6’lı Masada

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı toplantısına katılmak üzere Saadet Partisi binasına geldi. Toplantı 15.55’te başladı.

 

Akşener Toplantıya Katıldı

6’lı masanın dağılıp dağılmayacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı adayı konusunda anlaşamayan 6’lı masa, Akşener’in kalmasıyla da Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Son olarak ise Akşener’in Saadet Partisi’ndeki toplantıya katılacağı duyurulmuştu. Sonrasında ise Akşener Saadet Partisi’ndeki toplantıya katıldı.

 

Zorlu “Milletimize Hayırlı Olmasını Diliyorum”

Toplantı öncesi Kılıçdaroğlu ve Akşener görüştüler. Ankara’da bir otelde gerçekleşen toplantı 15 dakika sürdü. Görüşme ile ilgili İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise:

“İki değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın icracı, yetkili cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları konusunda, az önce Sayın Genel Başkanımızla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bir görüşme gerçekleştirdiler. Şu an itibarıyla Genel Başkanımız birazdan Saadet Partisi’nde gerçekleşecek Millet İttifakı toplantısına katılma kararı almışlardır. Milletimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu