GündemSiyaset

Akşener Parti İçi İstifaları Değerlendirdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Akşener yerel seçimlere bağımsız girmesi kararı sonrasında yaşanan istifalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Akşener Parti İçi İstifaları Değerlendirdi

Aksener Parti Ici Istifalari Degerlendirdi 1

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlere bağımsız girme kararının ardından partisinde yaşanan istifalar ve tartışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, partisine yönelik bir “kurumsal operasyon” gerçekleştirildiğini belirtti. Bu durumu bir savaş ilanı olarak değerlendirdi.

“Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum”

Uşak İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Akşener, yaşanan gelişmelere ilişkin şu sözleri kaydetti: “Partimize kurumsal operasyon olduğu ortaya çıktı. Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar. Ben idmanlıyım. “dedi.

“Belediye Meclis üyesi diplomasi yapıyor parti adına”

Akşener, konuşmasında parti içindeki diplomasi eksikliğine de vurgu yaparak, “Ben bu arkadaşın diplomasisinden haberdar değilim. Ama diplomasi yapılan kişilerle konuşabilme yeteneğine sahibim. Genel Başkanın haberi yok. Belediye Meclis üyesi diplomasi yapıyor parti adına. Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar. Ben idmanlıyım”  ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Seçime girmeden ihraç edilecek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu