GündemSiyaset

Meral Akşener: ‘İkisi de Korktu’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak'ta düzenlediği bir etkinlikte halka seslenirken, genel seçim dönemine dair sert açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener: ‘İkisi de Korktu’

Meral Aksener Ikisi De Korktu 1

Meral Akşener, genel seçimler dönemini değerlendirirken özellikle Ekrem İmamoğlu ve CHP’yi hedef alarak, geçmişte yaşanan olaylara vurgu yaptı. Akşener CHP ile köprüleri tamamen attığını belirtti.

“İkisi de korkup, milletin isteğini kabul etmediler”

Meral Akşener yaptığı açıklamada, “Sayın Erdoğan bilir, Sayın Ekrem İmamoğlu da öğrenecek. Ben, sayın Erdoğan hapse giderken oradaydım. Çoluğu çocuğu ile ilgilenen bendim. Evinin önünde polis noktası kaldırıldığında oradaydım. Ama en ağır hakaretleri işiten ben oldum. Aynı şekilde Saraçhane’ye 2. kere gittim. Bugün sövenler, o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. Ama kazanana kadar ağzımı açmadım. O masaya götürdüm, masadan kovuldum. Ama ikisi de korkup, milletin isteğini kabul etmediler. Dün benim için bir milattır. Biz hiçbir partinin iç işlerine karışmadık. Kongre yaptılar iş bizim üstümüze kaldı. Bana ne kardeşim kim kazanırsa kazansın. Dün anlatılanlara baktığımda, sözler veriliyor, insanlar istifa ettiriliyor. Eğer bu bir savaş ilanıysa, tamam kabulümdür. Çok küçümsemişler bizi. Tek başımıza bakalım ne yapacağız, hepimiz görelim.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Akşener Parti İçi İstifaları Değerlendirdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu