Gündemİlçe Haberleri

Aksoy: “Tehlike Arz Eden Tüm Alanlara Yapacağız”

Aksoy: “Tehlike Arz Eden Tüm Alanlara Yapacağız”

 

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy Marmara-Çınarlı arasında başlayan bariyer çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Marmara Adası’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Adalar Belediye iş birliği ile Marmara-Çınarlı arası bariyer çalışması gerçekleştirildi. Yol kenarlarına bariyer kurulması sağlanılan çalışmaları Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy yerinde inceledi. Başkan Aksoy incelemeler esnasında konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şöyle kaydetti:

“BUGÜNE NASİP OLDU”

“Marmara Çınarlı arasındaki anayolumuzda bariyer çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Daha önceki yaza girerken anayolumuzu yaptık. Tabi her şey bir anda olmuyor. O zaman bir ihale aşamasındaydık. Bariyerlerin Büyükşehir Belediyemiz tarafından ihalesi yapılmıştı. Bugüne nasip oldu.

FİRMA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bugün ihaleyi alan firma Çınarlı- Marmara arasındaki tehlike arz eden yerlerin bariyer çalışmalarını yapıyor. Tabi bu alanda bizim daha önceki zamanlarda çok genç bir kardeşimiz elim bir kaza neticesinde vefat etmişti. Ona da buradan rahmet diliyorum. Gönül ister ki önceden hep ütün tedbirleri alalım ancak bir yandan bir şeyler yapıyoruz bir yandan diğer işlerin ihalesi oluyor hepsini anda yapma imkanımız olmadığından bugüne nasipmiş.

“TEHLİKE ARZ EDEN TÜM ALANLARA YAPACAĞIZ”

Çınarlı-Marmara arasındaki tehlike arz eden bütün alanların inşallah bariyerlerini yapacağız. Bu birlik ve beraberlikten ancak hizmet doğar. Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz beye çok teşekkür ediyoruz. Şuana kadar hiçbir dediğimizi iki yapmadı. Adaya hizmet gelmesinde her zaman ön safhalarda olan ve bizleri de ön saflara alan başkanımıza Adalar halkı adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah yapmış olduğumuz işleri, yapacak olduğumuz hizmetleri takipte kalın.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu