GündemTürkiye Gündemi

Akyürek, Vali Ustaoğlu’nu Karşılama Törenine Katıldı

Akyürek, Vali Ustaoğlu’nu Karşılama Törenine Katıldı: TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı MERHABA Gazetesi Sahibi Semra Aman Akyürek, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’nu karşılama törenine katıldı.

 

Akyürek, Vali Ustaoğlu’nu Karşılama Törenine Katıldı

1 93

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın atama kararıyla 57 il valisi kısa süre önce değişti. Bu kararname ile Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Şanlıurfa’ya ataması çıktı. Şıldak’tan boşalan Balıkesir Valilik Makamına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu göreve geldi.

Vali Ustaoğlu için Balıkesir Valilik binası önünde karşılama töreni gerçekleşti. Törene TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Semra Aman Akyürek’te katılım sağladı. Öte yandan  Yeni Vali İsmail Ustaoğlu ile bir süre sohbet etti. Akyürek, Balıkesir’e hoşgeldiniz diyerek Vali, Ustaoğlu’na başarılı bir dönem diledi.

Haber: Muhammed Can Akyürek

Balıkesir Valisi Ustaoğlu’nun açıklaması için tıklayın.

 

Vali Ustaoğlu Bugün Göreve Başladı

Göreve yeni başlayan Vali Ustaoğlu, ‘’Kuva-yi Milliye ruhunun ilk kıvılcımının ateşlendiği. Hem Ege Denizi’ne hem de Marmara Denizi’ne kıyısı olan turizm kenti Balıkesir’imizin değerli halkına hizmet etme fırsatını bana veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum’ ’dedi.

 

‘’Balıkesir’imizi ve Hemşerilerimi Selamlıyorum’’

Vali Ustaoğlu, ‘‘Tarihi geçmişi Antik Çağ’a kadar uzanan kadim şehrimiz Balıkesir’imizi ve Balıkesirli hemşerilerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, bu şehre hizmet edecek olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum’’.

Ayrıca İşte Vali Ustaoğlu’nun konuşmasında öne çıkan alt başlıklar:

‘’Böylesine önemli bir kente hizmet ederken, üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak; bütün mesai arkadaşlarımla birlikte insan merkezli, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı. Şeffaf ve hesap verebilen, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan. Ayrıca güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışımız olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu