Dünyadan HaberlerGündemMagazin

Al Pacino’ya Şaşırtıcı İddia

Al Pacino’ya Şaşırtıcı İddia! 83. yaşında baba olmaya hazırlanan Al Pacino DNA testi istedi

 

Al Pacino'Ya Şaşırtıcı İddia

Al Pacino‘ya Şaşırtıcı İddia! 83 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Al Pacino’nun baba olacağı haberi tüm dünyada şaşkınlık yaratmıştı. Şimdi hamilelikle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya çıktı.

ABD medyasında yer alan haberlerde 83 yaşındaki Al Pacino’nun bir süredir birlikte olduğu 29 yaşındaki kız arkadaşı Noor Alfallah’la bebekleri için geri sayıma başladığı belirtildi.

Ünlü aktör hakkında iddia ortaya çıktı. “Herhangi birini hamile bırakabileceğine” inanmıyordu ve bu nedenle DNA testi talep etti.

TMZ de, Pacino’nun “genellikle bir erkeğin bir kadını hamile bırakmasını engelleyen” tıbbi sorunlar nedeniyle çocuğun kendisinden olduğuna inanmadığını belirtti. Ayrıca ikilinin uzun süre önce ayrıldığını ve hamilelik haberini iki ay önce öğrendiğini bildirdi.

Al Pacino'Ya Şaşırtıcı İddia

8 aylık hamile Noor ise, Pacino’nun talep ettiği DNA testini kabul etti. Ayrıca iddiaya göre, babanın ünlü aktör olduğu doğrulanmıştır.

Yeni gelecek bebek, Al Pacino’nun 33 yaşındaki kızı Julie ve 22 yaşındaki ikizleri Olivia ve Anton’dan sonra dördüncü çocuğu olacak.

Al Pacino Kimdir?
Alfredo James Pacino, 25 Nisan 1940 yılında New York,ABD’de doğdu. Hollywood’un baş aktörlerinden olan Pacino, genç yaşta oyunculuk eğitimi almaya başladı ve pek çok oyunda ödüller de kazanarak yer almıştır. Alfredo James Pacino Amerikalı aktör ve yapımcıdır. 20. yüzyılın en önemli oyuncularından biri olarak kabul edilmiştir. Ayrıca Pacino, 1 Oscar kazanmıştır. Bununla birlikte Baba (The Godfather) serisinde canlandırdığı Michael Corleone karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu