GündemDünyadan Haberler

ALMANYA’DAKİ BALIKSİRLİLERLE BULUŞMA

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Almanya Balıkesirli Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Balıkesir 6 Eylül Kurtuluş Günü etkinliğine katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Almanya Balıkesir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Kanıkurumaz, “Yarım asır önce Almanya’ya gelen Balıkesirliler, kurtuluş yıllarında olduğu gibi Almanya’da da birlik ve beraberlik ruhuyla yaşamış oldukları topluma katkı sağlayarak, kültürleriyle renk katmaktadır. “ dedi.

21. İLÇEMİZ OLDUNUZ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da “ Biz, belediye başkanları olarak sizlerin arkasında, yanındayız, her faaliyetinizde yanınızdayız. Arkadaşların verdiği rakama göre, Almanya’da 48 bin Balıkesirli yaşıyor, 20 ilçemiz var, 21, ilçemiz de sizlersiniz. Sizlere hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. Buralarda kültürümüzü yaşatıyorsunuz. Bunun için tüm dernek görevlilerine teşekkür ediyorum.“dedi.Programda Ali Çakar’ın, “İki Keklik“ türküsü söylendi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da türküye eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu