GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıDünyadan HaberlerYaşam

Amazon’un Kurucusundan Milyonluk Evlenme Teklifi

Amazon’un kurucusundan milyonluk evlenme teklifi. Jeff Bezos Amazon’un kurucusu. Bezos uzun süredir sevgilisi olan Lauren Sanchez’e evlenme teklifi etti.

Amazon’un Kurucusundan Milyonluk Evlenme Teklifi

Amazonun Kurucusundan Milyonluk Evlenme Teklifi

Jeff Bezos ve Lauren Sanchez 2019 yılından bu yana sevgililer. Ünlü milyarder Bezos , sevgilisinin ayaklarını yerden kesti. Milyonluk evlenme teklifi yaptı.

Jeff Bezos ve Lauren Sanchez milyon dolarlık yatlarıyla Cannes Film Festivali için Fransa’nın güneyine gittiler. Bezos ve sevgilisi Lauren Sanchez’den evlilik için ilk adımı burada attılar.

Amazonun Kurucusundan Milyonluk Evlenme Teklifi 2

Jeff Bezos  Amazon’un kurucusu. Aynı zamanda dünyanın en zengin insanları listesinde. Bezos ile 2019’dan beri birliktelik yaşayan eski televizyon sunucusu ve oyuncusu Lauren Sanchez’in kalp şeklinde büyük bir yüzük takması dikkat çekti. The Times’ın haberine göre; çiftin, artık evlilik için adımlar attı.

Çiftin, evlilik için ilk adımı Bezos’un daha önce yapımıyla gündemden düşmeyen, Koru ismini verdiği yatta gerçekleştirdi. Bezoz yatını 500 milyon dolara yaptırmıştı.

Amazonun Kurucusundan Milyonluk Evlenme Teklifi 3

Sevgilisinin Devasa Heykelini Yaptırdı

Jeff Bezos , 500 milyon dolara yaptırdığı ve  Koru ismini verdiği yatın önüne sevgilisi Lauren Sanchez ‘in devasa heykelini yaptırdı. Üstelik bu heykel sosyal medya büyük yankı uyandırdı.

Bezos, Forbes tarafından 141 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin üçüncü adamı olarak gösteriliyor. Ayrıca Bezos, hayır kurumlarına yaptığı bağışlar konusunda yıllarca eleştiri aldı. Geçen yıl yaşamı boyunca edindiği servetinin çoğunu bağışlamayı planladığını duyurdu.

Amazonun Kurucusundan Milyonluk Evlenme Teklifi 4

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu