Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık EMITT Fuarına Devam Ediyor

Ayvalık EMITT fuarına devam ediyor. EMITT–Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yer alan Ayvalık, zengin tarihi, eşsiz doğası ve gastronomisi ile fuarın ilgi çeken ve merak edilen stantları arasında yer aldı.

Ayvalık EMITT fuarına devam ediyor. EMITT fuarı dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alıyor. EMITT–Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ayvalık Belediyesi, Ticaret Odası ve Turizm Geliştirme Birliği’yle birlikte tanıtım çalışmalarına doludizgin devam ediyor.

 

İnteraktif tanıtım parolasıyla fuara katılan Ayvalık Belediyesi dev ekranda gösterime sunduğu tanıtım filmleriyle fuara renk kattı. Dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 26’ncı kez İstanbul’da bir araya getirdi.

 

K 7

 

Ayvalık Standına Yoğun İlgi

Ayrıca fuara katılanlar  Ayvalık standına yoğun ilgi gösterdi. Ayvalık, ayrıca son yıllarda tarihi, turizmi ve gastronomisi ile ön planda. Bu yıl da turizmin gözde merkezlerinden olmaya aday. İlgi odağı olan Ayvalık standının ziyaretçileri arasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ da var. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Disk Eski Genel Başkanı Süleyman Çelebi de kartılanlar arasında. Ayrıca Fütürist Otelci Cem Kınay ve ünlü şef Hazer Amani de vardı.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Ayvalık hakkında

Ayvalık (Yunanca: Αϊβαλί Aivali, Grekçe: Κυδωνίες Kydonies), Türkiye’nin Balıkesir ilinin bir ilçesidir. Bununla birlikte Balıkesir’in en batısında, Ege Denizi kıyısında bulunuyor. Ayrıca Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biridir. Ayvalık kış mevsimlerinde büyük bir kasaba nüfusuna sahip. Bununla birlikte yaz mevsimlerinde turizmin de etkisiyle dönemsel nüfus artışı yaşamaktadır. Tarihte çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış olan Ayvalık, 2017’den beri UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer almaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu