Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Ayvalık Meydanında Başkan Ergin’e Büyük Destek

%58.8'lik bir oy oranıyla ikinci kez Ayvalık Belediye Başkanlığı'na seçildi

Ayvalık Meydanında Başkan Ergin’e Büyük Destek

%58.8’lik bir oy oranıyla ikinci kez Ayvalık Belediye Başkanlığı’na seçildi

Ayvalık Belediye Başkanı ve CHP Ayvalık Belediye Başkan Adayı Mesut Ergin, uzun bir seçim sürecinin ardından alınan başarılı sonuçları Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce Ayvalıklı vatandaşla birlikte kutladı. “Ayvalık kazandı, bu zafer hepimizin” diyerek Ayvalıklılara seslenen Ergin, “Türkiye kazandı, Balıkesir kazandı, Ayvalık kazandı” şeklinde konuştu.

Ayvalik Meydaninda Baskan Ergine Buyuk Destek

%58.8’lik bir oy oranıyla ikinci kez Ayvalık Belediye Başkanlığı’na seçilen Mesut Ergin’i, Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuyla karşılayan binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla buluştu. Ergin, “Kazandık” diyerek Ayvalıklılara hitap etti ve “Ayvalık’ta laikler, Atatürkçüler, Demokrasi kazandı. Yurtseverler, Kuvayi Milliyeciler, bu millete saygı duyanlar kazandı” şeklinde konuştu.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kutlamalarda havai fişeklerin atıldığı, horonların ve halayların çekildiği görüldü. Kalabalık, meydanları doldurdu ve coşkusunu uzun konvoylar oluşturarak sokağa taşıdı. Kutlamalar, gece ilerledikçe daha da artarak devam etti. Vatandaşlar, ellerinde CHP bayraklarıyla birlikte uzun süre boyunca sevinci paylaştılar.

31 Mart Seçimlerinde CHP Zaferi

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu