Gündemİlçe HaberleriSpor

AYVALIK YARI FİNALDE ELENDİ

Tokat’ta oynanan Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Yarı Final Etabı’nda mücadele eden Bahçeşehir Koleji Ayvalıkspor, gruptaki 3 maçını da kaybederek 1. Lig hayallerine veda etti.

 

TVF 2. Lig’in en genç kadrolarından birine sahip Bahçeşehir Koleji Ayvalıkspor, Tokat’ta oynanan yarı final etabında İş Voleybol, Zeren Spor ve Büyükçekmece Voleybol Akademi ile aynı grupta yer aldı. Grubu ilk 2’de bitirerek final grubuna kalmak ve final etabından 1. Lig’e yükselmek isteyen Ayvalıklı Sultanlar, hedefine ulaşamadı.

 

234 10

Grupta oynadığı ilk maçında 25-14, 25-20, 21-25, 26-24’lük setlerle Büyükçekmece’ye 3-1 kaybeden Balıkesir temsilcisi, ikinci gün 25-10, 23-25, 12-25, 22-25 set sonuçlarıyla İş Voleybol karşısında da sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmaların son gününde ise Zeren Spor’a karşı mücadele eden Ayvalıklı Sultanlar, 16-25, 13-25, 17-25’lik setlerle 3-0 mağlup oldu ve grupta son sırada yer aldı.

 

ALKIŞLAR AYVALIKLI SULTANLARA

Türkiye’nin en genç kadrolarından biri olan Bahçeşehir Koleji Ayvalıkspor, çoğu altyapısından yetişen oyuncularla mücadele etti. Yarı final etabına gelerek büyük bir başarıya imza atan Ayvalıklı Sultanlar, antrenör Sedat Oğuz liderliğinde gelecek yıllara damga vuracağının sinyalini verdi. Voleybolseverler tarafından Ayvalıkspor’un bu sezon gösterdiği mücadele takdir topladı.

Haber: Mustafa Sülün

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Karadağ Göçmenleri Balıkesir'in Ayvalık İlçesinde Buluştu - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu