EtkinlikGündemİlçe Haberleri

Ayvalık’ta Etkinlik Dolu Gün! Turizmde Yeni Perspektif

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Turizm Haftası kutlamaları ilçe protokolünün de katılımıyla gerçekleştirildi.

Ayvalık’ta Etkinlik Dolu Gün! Turizmde Yeni Perspektif

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Turizm Haftası kutlamaları ilçe protokolünün de katılımıyla gerçekleştirildi. Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki Cunda Uygulama Oteli’nde düzenlenen etkinlikte; Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mesut Ergin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu bir araya geldi.

Ayvalık'Ta Etkinlik Dolu Gün! Turizmde Yeni Perspektif
Ayvalık’Ta Turizm Haftası Kutlandı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesiyle başlayan etkinlikte konuşan Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdülaziz Yük, Ayvalık’ın turizm potansiyeline vurgu yaparak, bölgenin zengin tarihi ve kültürel mirasını vurguladı. Yük, ilçede turizm sezonunun yıl boyunca sürdürülmesi için çeşitli turizm alanlarında etkinliklerin çeşitlendirilip yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti.

Konuşmanın ardından, Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin çektiği fotoğraflardan oluşan serginin açılışı yapıldı. Uygulama Oteli’nde hazırlanan ikramların sunulmasının ardından, okulun halk oyunları ekibinin gösterileri, Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin mini konseri ve Ayvalık Kürek Takımı’nın gösterileriyle etkinlik sona erdi.

Ayvalık'Ta Etkinlik Dolu Gün! Turizmde Yeni Perspektif
Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinin Mini Konseri

 

 

İHA

Akın: ‘Balıkesir Turizmini Yıldız Gibi Parlatacağız’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu