Etkinlikİlçe Haberleri

Burhaniye 3 Farklı Noktada Çocuk Bayramını Kutlayacak

Burhaniye Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. Bu yılın 23 Nisan kutlamaları, ilçede üç farklı noktada gerçekleştirilecek olan "Çocuk Şenliği" ile renklenecek.

Burhaniye 3 Farklı Noktada Çocuk Bayramını Kutlayacak

Burhaniye 3 Farkli Noktada Cocuk Bayramini Kutlayacak 1
Burhaniye 3 Farklı Noktada Çocuk Bayramını Kutlayacak

Satranç Turnuvası Olacak

Etkinlikler, 20-21 Nisan tarihlerinde Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan satranç turnuvasıyla başlayacak. 8 ve 14 yaş arası çocukların katılımına açık olan turnuva, zekalarını ve stratejik düşünme yeteneklerini geliştirmek isteyen genç satranç tutkunları için harika bir fırsat sunacak.

Resmi Kutlama 8 Eylül Stadyumu’nda Başlıyor

23 Nisan günü, saat 11.00’de 8 Eylül Stadyumu’nda resmi kutlama programı başlayacak. Ardından saat 13.30’da ise İskele Demokrasi Parkı’nda kutlamalar devam edecek. Burada çocuklar, birbirinden eğlenceli aktivitelerle bayramlarını dolu dolu yaşama fırsatı bulacaklar.

Burhaniye 3 Farkli Noktada Cocuk Bayramini Kutlayacak 2
Burhaniye 3 Farklı Noktada Çocuk Bayramını Kutlayacak

İskele Mahallesi’nde Eğlence Dolu Bir Gün

İskele Mahallesi Demokrasi Parkı, çocukların eğlenceye doyacağı bir merkez haline dönüşecek. Şişme oyun parkuru, pandomim ve jonglör gösterileri, yüz boyama, sosis balon ve daha birçok aktivite çocukları bekliyor olacak. Ayrıca resim, satranç ve kreş çocukları atölyeleriyle çocuklar yeteneklerini sergileme ve yeni şeyler öğrenme imkanı bulacaklar.

Uçurtma Şenliği Özgürlük Parkı’nda

23 Nisan günü saat 16.00’da Öğretmenler Mahallesi Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek olan uçurtma şenliği, gökyüzünü renklendirecek. Çocuklar, aileleriyle birlikte bu geleneksel etkinlikte keyifli vakit geçirecekler.

Burhaniye 3 Farkli Noktada Cocuk Bayramini Kutlayacak 3
Burhaniye 3 Farklı Noktada Çocuk Bayramını Kutlayacak
Kukla Tiyatrosu ile Akşam Eğlencesi

Zoran Drvenkar’ın Çocuk Edebiyatı Ödülüne layık görülen “Soğuktan Korkmayan Tek Kuş” eserinin sahneye uyarlanan kukla tiyatrosu, 23 Nisan akşamı saat 20.00’de Reha Yurdakul Salonu’nda çocuklarla buluşacak. Bu etkinlik, çocukların hayal dünyalarını zenginleştirecek ve unutulmaz bir deneyim sunacak.

Haber: İHA

Çocukların Hayal Gücü Bandırma’da Sergi Oluyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu