GündemSiyasetTürkiye Gündemi

BAHÇELİ “ BALIKESİR’DE YENİ DİRİLİŞ HEYECANI”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Bursa Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Bursa Merkezli Bölge İstişare Toplantısı’nda konuştu. Bahçeli burada yaptığı konuşmada “Balıkesir yeni bir diriliş için heyecanlıdır.” dedi.

Devlet Bahçeli,: “24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’ne iki haftalık bir süre kalmıştır. Balıkesir yeni bir diriliş için heyecanlıdır. “Dedi. MHP Genel Merkezden edinilen bilgiye göre burada yapılan konuşmalarda Bahçeli şöyle konuştu: Bursa yeni bir zafer için hazırdır. Yalova, Bilecik, Çanakkale, Kütahya, Eskişehir tarihi bir başarı için kararını vermiştir.”

CUMHURİYETİN KADER ÇİZGİSİ

“Cumhur İttifakı bizzat cumhurun ta kendisidir, Cumhuriyet’in kader çizgisidir. Zalimlere karşı ‘ittifak’ diyoruz. Teröristlere karşı ‘ittifak’ diyoruz. Hainlere karşı ‘ittifak’ diyoruz. Küresel saldırı ve komplolara karşı ittifakla hareket ediyoruz. Kim ki, Cumhur İttifakı’nı dinamitlemeye kalkışırsa, kim ki Cumhur İttifakı’na vade biçip çürütmeye çalışırsa, biliniz ki, Türkiye’nin mahvına hizmet eden saat ayarlı alçaktır. Cumhur İttifakı, millidir, yerlidir, cesurdur, dik duruşludur, sabırdır, akıldır.”

ADAYIMIZ ERDOĞAN

“Bir kez daha diyorum ki, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sayın Erdoğan kazanırsa ‘dolar 10 lira olur’ diyen müstevlilerin uzman kisveli yorumcularına, inşallah Türk milleti 24 Haziran’da kâbusu yaşatacaktır. Bu kervana, ne yazık ki CHP’nin adayı İnce de eklenmiştir. İnce’nin sözde Kürt sorununda hiçbir kırmızı çizgisi yokmuş. Önce vatan değil, önce adaletmiş. Kırmızı çizgisi olmayan bir gafilin Cumhurbaşkanı adayı olması bile züldür.

CHP’NİN İŞİ İNCEDEN İNCE’DEN BİTMİŞ

“İnceden inceye gerçek niyet ve fikriyatını deşifre eden CHP’linin işi bitmiş, pusulası şaşmış, dümeni kırılmıştır. PKK’ya umut veren birisinin Cumhurbaşkanı olması mümkün değildir. FETÖ’ye tek kelime laf etmeyen birisinin Cumhurbaşkanı olması ham hayaldir. Daha vahimi; İP’in adayı, tıpkı CHP’nin adayı gibi, PKK’lı Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyor, sözde Kürt sorunu çerçevesinde İRA modeli öneriyor. Bunlarda ne ilkeli duruş var, ne ülke kaygısı. Bunlar da ne erdem kalmış, ne de siyasi ahlak ve adamlık. CHP, gayri milli çevrelerin ümit kapısıdır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu