GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Bahçeli’den Önemli Çıkış: Fedakarlığı Seve Seve Yaparız

Partisinin Antalya kampında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, “MHP cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin teoriden pratiğe kadar aktif olarak içindedir. Sistemin muhafazası için her fedakarlığı seve seve yaparız” dedi.

MHP İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkan adayı göstermeyecek. Konu ile ilgili Bahçeli, “ AK Parti kimi isterse aday çıkarabilir, ön şartsız destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı’nın yanında olacağız. MHP cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin teoriden pratiğe kadar aktif olarak içindedir. Sistemin muhafazası için her fedakarlığı seve seve yaparız” dedi.

2023 VE 2053 HEDEFLERİ: SÜPER GÜÇ OLACAĞIZ

Üstlendiğimiz sorumluluk büyüktür, kutludur, bir o kadar da ağırdır. İnsanlığın yaşadığı ahlak ve değer buhranını analiz eden değerlere sahibiz. Sorgulayıcı bakışa sahibiz. Adalet duygusuna sahibiz. 2023 yılında lider ülke Türkiye hedefine ulaşacağız. İstanbul’un Fethi’nin 600’üncü yılı olan 2053’te de süper güç Türkiye’ye varmayı gaye ediniyoruz.

“ORTAK ADAY ÇIKARTILAN HER YERDE…”

Zillet ittifakı yerli ve milli olmadığından iradesi yoktur. Gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içindedir. MHP çıkmazı görmüştür. Önlem alınmazsa 31 Mart’ta siyasi karakış beklemektedir. Muhtemel sıkıntıları görmek lazımdır. Biz 31 Mart’a ne kazanırız diye bakmıyoruz. 31 Mart’ı Türkiye’nin beka mücadelesi açısından dönüm noktası olarak görüyoruz. Önlem alınmazsa yine haklı çıkacağız. Cumhur İttifakı’nda gelgitleri geride bıraktık. İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye başkan adaylarımızı göstermeyeceğiz. AK Parti kimi isterse aday çıkarabilir, biz ön şartsız destekleyeceğiz. Cumhur İttifakı’nın yanında olacağız. Bunun yanı sıra zillet ittifakının ortak aday çıkarttığı her yerde Cumhur İttifakı olarak üstümüze düşeni yapacağız.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu