Gündemİlçe Haberleri

Bakan Uraloğlu’ndan Burhaniye’ye Kavşak Müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde Şehir Buluşmaları’ na katılım sağladı. Ardından, Bakan Uraloğlu, Balıkesir’ e Kavşak müjdesini verdi.

 

Bakan Uraloğlu’ndan Burhaniye’ye Kavşak Müjdesi.. Burhaniye Devlet Hastanesi önünde kavşak düzenlemesi yapılacağı müjdesini verdi. Daha sonra, Bakan Uraloğlu ile görüşen Burhaniye AK Parti İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, kavşak yapımının önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Bakan Uraloğlu’ndan Burhaniye'Ye Kavşak Müjdesi

Devlet Hastanesine Kavşak Yapımı Müjdesi

Burhaniye’de çok sayıda kazanın yaşandığı Devlet Hastanesi Kavşağı’nın yapımı için yapılan çalışmalar sonuç verdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşen AK Parti İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Balıkesir’de Şehir Buluşmaları’na katılım sağladı. Devamında, kavşak konusunu gündeme getirirken müjdeyi aldı. Başkan Gedikoğlu, kavşağın önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağını anlattı. Ardından, “Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu, kavşak ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi. Yapımına önümüzdeki ay başlanacağını tahmin ediyoruz. İnşallah, yoğun şikayetlere neden olan bu kavşak düzenlenince trafik rahatlayacak” dedi.

Bakan Uraloğlu’ndan Burhaniye'Ye Kavşak Müjdesi

Ada kavşak;

Trafik akımının merkezi bir ada etrafındaki yönlendirmedir. Ayrıca, ada etrafındaki araçların ilk geçiş hakkına sahip olduğu işaretlerle belirlenmiş kavşak tipidir.

Kavşaklarda geçiş üstünlüğü;

Kontrolsüz kavşağa yaklaşan araçlar, dikkatli bir şekilde yavaşlayarak geçiş önceliği olan sürücülere yol vermelidir. Ayrıca, kontrolsüz kavşakta geçiş hakkı sıralaması şu şekildedir. Geçiş üstünlüğü olan araçlara bütün sürücüler yol vermelidir. Son olarak, motorsuz araçlar, motorlu araçlara yol vermek zorundadır.

..Bakan Uraloğlu’ndan Burhaniye’ye Kavşak Müjdesi…

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Başkan Deveciler'den Kadrolu İşçi Maaşına Yüzde 70 Zam - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu