Gündemİlçe Haberleri

Bakan Yerlikaya Balıkesir Ziyaretlerini Tamamladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir ziyaretleri kapsamında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Bakan Yerlikaya Balıkesir Ziyaretlerini Tamamladı

Bakan Yerlikaya Balikesir Ziyaretlerini Tamamladi 1
Bakan Yerlikaya Balıkesir Ziyaretlerini Tamamladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının da yer aldığı iftarda, Bakan Yerlikaya önemli açıklamalarda bulundu.

Güvenlik ve Huzur Vurgusu

İftarın ardından konuşan Bakan Yerlikaya, Türkiye’nin güvenliği ve huzuru için çalıştıklarını vurgulayarak, “Türkiye’nin huzuru diyoruz. Kara vatanda, mavi vatanda, siber vatanda Türkiye’nin güvenliği ve huzuru için gayret gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Terörle Mücadele Kararlılığı

Bakan Yerlikaya, terörle mücadelede kararlı olduklarını belirterek, “40 yıldan bu yana mücadele ettiğimiz, son çırpınışlarını görüyorsunuz. Hain bölücü terör örgütü ile uğraşıyoruz. Sınırın içinde dışında ayrımı yapmıyoruz.” şeklinde konuştu.

Bakan Yerlikaya Balikesir Ziyaretlerini Tamamladi 2

Adaletin Tesisi ve Suçla Mücadele

Adaletin tesisi ve suçla mücadele konularına da değinen Bakan Yerlikaya, “Organize Suç Örgütleri, sizlere suç işlemek için kibirleniyorlarsa, hiç kusura bakmasın. Onu, bulunduğu yerde diz çöktürüp adalete teslim ediyoruz.” diyerek suçla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Seçim Vurgusu ve Destek Talebi

Konuşmasını noktalarken, Bakan Yerlikaya, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan için destek isteyerek, Bandırmalılardan oy talebinde bulundu. Bu açıklamaların ardından iftar programı sona erdi ve Bakan Yerlikaya’nın Balıkesir ziyaretleri tamamlandı.

Haber: Bülten

İçişleri Bakanı Yerlikaya Gönen’de

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu