Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran Görevi Bıraktı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran görevi bıraktı. Açıklamasında insan herkese yetişir ancak kendine yetişemezmiş dedi.

Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran Görevi Bıraktı

 

Balikesir Ak Parti Il Baskani Ekrem Basaran Istifa Etti

“Teşkilatlarımızın her daim çalıştığına ve çalışacağına olan inancımızı koruyoruz”

Başkan Başran’ın  açıklamasına AK Parti’nin Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ve ilçe başkanları da katıldı.Ayrıca, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanıda açıklama toplantısına katılım sağladı.

Başaran , “teşkilatlarımızın her daim çalıştığına ve çalışacağına olan inancımızı koruyoruz” dedi.Ayrıca, 4 yıl boyunca çalıştığı tüm AK Partili dava arkadaşlarına teşekkür etti.

Balikesir Ak Parti Il Baskani Ekrem Basaran Istifa Etti 1

Birlikte Mücadele Sürecek

AK Parti Milletvekili İsmail Ok İl Başkanı Başaran için, özveri gerektiren bir il başkanlığı makamı olduğuna dikkat çekti. Ayrıca, teşekkür ediyorum. Birlikte mücadeleye devam edeceğiz ifadelerine yer verdi.

AK Parti Milletvekili  Mustafa Canbey önemli olan geride iz bırakabilmek dedi. Koltukların emanet olduğuna dikkat çekti. Milletvekili Canbey, görevin başkasına devredileceğini ve yerel seçim sürecinde birlikte mücadele edileceğine işaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Belgin Uygur ise bazı anlar zor diyerek kelimelerin kıyafetsiz kalacağını söyledi. Biz siyasete siyaset gibi bakmıyoruz diyerek Ak Parti hareketinin dava hareketi olduğuna dikkat çekti. Yönetimlerin her kademesinde görev alanların siyaseti adanmış olarak yaptıklarını söyledi.Üstelik, 4 yıllık geride kalan sürede Cumhurbaşkanı ve  AK davaya olan inancına inandıklarını söyledi.

AK Parti’de yeni il başkanının kim olacağı merak konusu oldu.  // Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran İstifa Etti

İlginizi çekebilecek haber ; AK Parti’li Canbey : ‘Kurtuluş kıvılcımı Balıkesir’de yakılmıştır’

Haber :Elif Şahin // Balıkesir AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran Görevi Bıraktı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu