İlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir AK Parti’de Adaylar Belli Oluyor

Balıkesir'de Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın Adaylığı Açıklandı, Şimdi Gözler İlçe Belediyelerinde

Balıkesir AK Parti’de Adaylar Belli Oluyor

Ak Partiden Istiklal Sairi Mehmet Akif Ersoy Icin Anma Etkinligi 1
Balıkesir Ak Parti’De Adaylar Belli Oluyor

Balıkesir’de, AK Parti’nin yerel seçim çalışmaları kapsamında aday belirleme süreci sona eriyor. AK Parti, yerel seçimlere yönelik aday belirleme sürecinde sona gelindiğini duyurdu. Temayül yoklamaları, anketler ve geçmiş seçim sonuçlarını değerlendiren komisyonlar, AK Parti Teşkilat Başkanlığı ve ilgili ilin kordinatör milletvekilinin raporları doğrultusunda adayları belirleyecek. Bu kapsamda, Balıkesir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın adaylığı açıklandı ve şimdi gözler ilçe belediyelerine çevrildi.

AK Parti Balıkesir Koordinatörü Şahin Tin, İlçe Başkanlarıyla Buluştu

AK Parti Balıkesir Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin, yerel seçim öncesi aday belirleme çalışmaları kapsamında Balıkesir ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya, İl Başkanı Mehmet Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Palaz ve ilçe başkanları da katıldı.

Koordinatör Tin’den Çağrı: “Rehavete Kapılmadan Devam Edelim”

Toplantıda konuşan Koordinatör Şahin Tin, ilçe başkanlarından seçim kampanyasını aktif bir şekilde yürütmelerini istedi. Tin, “İstanbul ve Ankara’da AK Parti Belediyeciliğine olan hasretin 31 Mart’ta sona ereceğini ve Balıkesir’in 20 ilçesinin de AK Parti Belediyeciliği’ne ihtiyacı olduğunu” belirtti. Tin, teşkilatların birlik ve beraberlik içinde çalışarak 31 Mart’ta demokrasi şölenini birlikte kutlamalarını vurguladı.

Milletvekili Tin, İl Başkanları İle De Bir Araya Geldi

Toplantının ardından Milletvekili ve Koordinatör Şahin Tin, yeni atanan İl Başkanı Mehmet Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Kadın Kolları Başkanı Tunahan Palaz ve il yönetimiyle bir araya geldi. Bu buluşmada, seçim stratejileri ve teşkilat çalışmaları ele alındı.

Haber: Bülten

Balıkesir AK Parti’de Adaylar Belli Oluyor

Belgin Uygur: “Ülkemize Önemli Getiriler Sağlayacaktır”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu