Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden Önemli Duyuru

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden Önemli Duyuru

 

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden şehir içi ulaşım ile ilgili önemli bir duyuru geldi. Büyükşehir Belediyesi, restorasyon çalışması nedeniyle çarşı trafiğinde  geçici düzenleme yapılacağını belirtti.

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndaki şadırvanın restorasyonu ve çevre düzenleme çalışmalarına başlıyor. 10 Aralık Cumartesi akşamı saat 22.00’de restorasyon çalışması başlıyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, Ali Hikmet Paşa Meydanı’na ulaşan bazı cadde ve sokakları trafiğe kapatacak.

Onemli Duyuru 01

Yeni Düzenleme Yapılan Cadde Ve Sokaklar

31 Aralık’a kadar devam edecek çalışmalar kapsamında çarşı içerisindeki trafik; Gazi Bulvarı- Turan Caddesi-Ketenavdan Sokak- Sunak Sokak-Anafartalar Caddesi Kızılay Caddesi Hükümet Caddesi-Paşasaray Sokak istikametinde akacaktır. Bu güzergahın işlemesi için Sunak Sokak giriş kısmı mevcut yönüne göre ters istikamet yapılacak. Ali Şuuri İlkokulu servisleri için Basın Sokak mevcut yönüne göre ters istikamette çalışacaktır. Trafik; Gidiş yönünde; Gazi Bulvarı- Turan Caddesi Basın Sokak istikametinde, Dönüş; Ali Şuuri Sokak- Örücüler Caddesi Gazi Bulvarı istikametinde akacaktır

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu