GündemEkonomiÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

Balıkesir Eczacı Odası Başkanı Gümüş “Emeğimizin Görmezden Gelinmesine Müsaade Etmeyiz”

Balıkesir Eczacı Odası Başkanı Gümüş “Emeğimizin Görmezden Gelinmesine Müsaade Etmeyiz”

 

Balıkesir Eczacı Odası Başkanı Göksel Gümüş Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım üzerine bir açıklama yaptı. Eczacı Oda Başkanı Gümüş deprem sonrası konteynır eczanelerinin TEB ve Oda’lar tarafından açıldığının söylenmemesini eleştirdi.

 

Balıkesir’den Bölgeye Gittik

Yapılan paylaşımda Bakan Koca , “Hatay’da ilaç ihtiyacının Bakanlık tarafından kurulan sahra eczanesi tarafından karşılandığını belirtmiş ve 112,Umke ekiplerince vatandaşlara ulaştırıldığını yazmıştı. Ayrıca Şehirde eczaneler aktif olmasa da ilaç temininde sorun yok diyerek video görsel paylaşmıştı. Bu paylaşım üzerinde Balıkesir Eczacı Odası Başkanı Göksel Gümüş Balıkesir’den de bölgeye gittiklerini ancak orada Bakanlığın hiçbir yetkilisinin olmadığını söylemişti. Teşekkürde beklemedik diyen Gümüş sitem ifadeleri ile sosyal medyadan bir açıklamada kendisi yaptı.

 

123 4

“Bu Çadırı TEB Ve Eczacı Odaları Kurdu”

Gümüş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaşımı ile ilgili olarak “Sayın Bakanım bu çadırı Teb ve Eczacı odalarından kurulmuş ve ilaçlar yerleştirilmiş halde ne zaman teslim aldığınızı da yazsanız keşke. “dedi.  Ayrıca “Hatay da ilk olarak 2.gün İskenderun’da konteyner eczane Teb ve Adana Eczacı Odası tarafından açılmıştır. 4.gün de Çadır Eczane Hatay İl Sağlık müdürlüğü bahçesinde Teb ve Adana Eczacı Odası tarafından açılmıştır. Biz de Balıkesir Eczacı Odası olarak oradaydık ve yardımcı olmuştuk. O nedenle çok net biliyorum.” ifadesini kullandı.

 

“Teşekkür Beklemedik Reklam Yapmadık Ancak Emeğimiz Var”

Paylaşımın devamında ise Maalesef ki bölgede de bakanlığın ilaç eczacılık konusunda ne bir personeli ne yetkilisi ne de hizmeti vardı. Sadece bölgedeki Albayımızın gerek yer konusunda gerekse güvenlik ve ihtiyaçlar konusunda çok yardımı oldu.  Bu işleri yaparken teşekkür de beklemedik videolar çekip reklam da yapmadık. Ancak meslek örgütümüzün ve meslektaşlarımızın emeğinin görmezden gelinmesini de kabul edemeyiz. “sözlerine yer verdi.

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu