GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Balıkesir Eczacı Odasından Bir Dizi Etkinlik

Balıkesir Eczacı Odası bir dizi etkinlik yaptı. Balıkesir Eczacı Odası, Eczacılık Haftasına özel bir program düzenledi. Oda Başkanı Gümüş, etkinlikte, eczacıların buruk bir kutlama yaptıklarını söyledi. Yapılan ilk etkinlik, Eczacı Odası Toplantı salonunda gerçekleşti.

 

Gt 1

  • Avukat Tuğçe Çallıoğlu iş hukuku ve KVKK konulu bir bilgilendirme yaptı. Ayrıca program içinde plaket törenide yer aldı. Plaket töreni öncesi Metin Uca, “Bunu mu demek istedim?” adlı bir sunum gerçekleştirdi. Programa ilgi gösteren Eczacılar program sonrası plaket aldılar. Oda Plaketleri, uzun yıllar mesleğe emek verenler ve eczacılığa katkı sunanlara verdi.

 

Fdhgt

  • Geçtiğimiz hafta içinde gerçekleşen etkinlikler içinde,  Atatürk anıtına çelenk sunumu da gerçekleşti. Balıkesir’de Atatürk Anıtı Önünde Toplanan Eczacılar, günün önemine dikkat çektiler. Ardından, ertesi sabah, geleneksel olarak düzenlenen Eczacılık Haftası bayram kahvaltısında buluştular.

 

Hgj

  • Bilimsel Eczacılığın 184.yılında, 14 Mayıs Eczacılık Bayramımızı bir dizi etkinlik yaptıklarını belirtti. Ayrıca Gümüş,” Hak ettiğimiz değeri görebilmek umudu ile, tüm meslektaşlarımın 14 Mayıs Eczacılık Bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi. Etkinlikte deprem bölgesine eczacılar tarafından sağlanan desteklere dikkat çekti. Eczacıların varlığının halk sağlığı ve toplumsal duyarlılık açısından önemine değindi.

Etkinlik takvimi 23 Mayıs’da Doktor Elif Pasha’nın Eczacı Odası Toplantı salonunda vereceği sunumla sürecek.Ayrıca Doktor Pasha, magnezyum melatonin eğitimi verecek.Program akşam yemeği ile son bulacak.

Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Balıkesir Eczacılar Odası'ndan Açıklama Geldi - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu