Eğitimİlçe Haberleri

Balıkesir Eğitim Kurumları Türkiye’de İlkleri Başarıyor

Balıkesir'de eğitim kurumları, uluslararası standartlara uygun bir şekilde yürütülen başarılı çalışmaların meyvesini topluyor.

Balıkesir Eğitim Kurumları Türkiye’de İlkleri Başarıyor

Balikesir Egitim Kurumlari Turkiyede Ilkleri Basariyor 1

Balıkesir’de eğitim kurumları arasında öncü olan Balıkesir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu ile Ömer Kurşun Anaokulu ve Şehit Mesut Yağan Anaokulu, uluslararası standartları karşılayarak Kalite Yönetim Sistemi,  İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve Çevre Yönetim Sistemi sertifikalarını almaya hak kazandı. Aldıkları belgeler, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı tarafından düzenlenen törende takdim edildi.

Balikesir Egitim Kurumlari Turkiyede Ilkleri Basariyor 2

Türkiye’de Bir İlk

Balıkesir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek  Kalite Yönetim Sistemi,  İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ve  Çevre Yönetim Sistemi belgelerini bir arada alarak Balıkesir’i gururlandırdı. Bu sertifikalarla birlikte Balıkesir’deki okul ve kurumların sayısı Türkiye genelinde verilen 339 belgenin 21’ine ulaştı. Balıkesir, kalite, iş sağlığı ve güvenliği, çevre yönetimi konularında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.

Balikesir Egitim Kurumlari Turkiyede Ilkleri Basariyor 3

“İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, törende yaptığı konuşmada, “Bu başarı, eğitim kurumlarımızın özverili çalışmalarının ve yöneticilerimizin kaliteye verdiği önemin bir yansımasıdır. Sertifikalar, sadece bir belge değil, aynı zamanda kaliteli eğitimin, iş sağlığı ve güvenliğinin, çevre bilincinin simgesidir. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyor, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber: Elif Şahin

Balıkesir Üniversitesi’nden İHA Eğitimine Özel Yetki

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu