GündemEğitim

Balıkesir Eğitimsen: “Okul Öncesi Öğretmenleri Çocuk Bakıcısı Değil”

Balıkesir Eğitimsen: “Okul Öncesi Öğretmenleri Çocuk Bakıcısı Değil”

Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Halil İbrahim Kilciler “Her yerde okullar kapanırken anaokulları açmak nedir? Çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi salgında kurban vermek istemiyoruz.” dedi.

YÜZ YÜZE EĞİTİM KARARINI DEĞERLENDİRDİ

Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Halil İbrahim Kilciler covid-19 tedbirleri kapsamında tüm eğitim gruplarında uzaktan eğitime geçilmesi, İçişleri Bakanlığı tarafından alınan son karar ile anaokulu eğitim grubunda yüz yüze eğitime yeniden geçilmesi ile ilgili değerlendirmede bulundu.

“ÖĞRETMENLER BAKICI DEĞİL”

Eğitim Sen Balıkesir Şube Başkanı Halil İbrahim Kilciler anaokullarında haftada 5 gün uygulanacak yüz yüze eğitim ile ilgili olarak “Anaokulları bakımevi değildir. Öğretmenler de bakıcı değildir. Ebeveynlere ücretli izin verilmeli salgın döneminde okullar açılamaz.” dedi. Halil İbrahim Kilciler konu ile ilgili olarak, “Her yerde okullar kapanırken anaokulları açmak nedir? Çocuklarımızı ve öğretmenlerimizi salgında kurban vermek istemiyoruz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Evet çok doğru söylemiş adam salgın döneminde okulmu açılır iyice sacmaladilar ha aç kapa aç kapa bu nedir ya insanları rezil ettiler virüs tavan yaparken küçük sınıfların okula gitmesi kadar saçmalık varmı ya bunkadarda olmaz valla iyice sasirdilar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu