GündemDünyadan HaberlerEğitim

BALIKESİR ERASMUSTA TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ

ERASMUS+ Programı “Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği (KA102)” Projelerinde Balıkesir olarak 20 proje ile kabul edilen proje sayısında Türkiye dördüncüsüyüz. Konu ile ilgili Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız açıklama yaptı.

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: “ERASMUS+ Programı “Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği (KA102)” Projelerinde 20 proje ile kabul edilen proje sayısında Türkiye dördüncüsü olmak bizler için büyük bir gurur Elde etmiş olduğumuz tüm bu başarılarda en büyük pay sahibi, hiç şüphesiz değerli idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz…

Bizlere bu gururu yaşatan değerli idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İlimizde bilim kültürünün yaygınlaşması, çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına sahip bireyler olarak yetişmesi yönündeki bu güzel çalışmaların artarak devam etmesini temenni ediyor; başta Sayın Valimiz olmak üzere bu şehirde eğitimin bir marka haline gelmesi için bizlere sonsuz destek sunan kıymetli idarecilerimize teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu