Etkinlikİlçe Haberleri

Balıkesir Hasan Aycın’ı Andı

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir Kent Konseyi'nin işbirliğiyle düzenlenen "İki Dünyanın Ustası Hasan Aycın" Çizgi ve Edebiyat Sempozyumu, önemli isimleri bir araya getirdi.

Balıkesir Hasan Aycın’ı Andı

Balikesir Hasan Aycini Andi 1
Balıkesir Hasan Aycın’I Andı

Eserler Üzerine Konuşuldu

Balıkesir’de gerçekleştirilen sempozyumda, ünlü çizer ve yazar Hasan Aycın’ın hayatı ve eserleri üzerine çeşitli konuşmalar yapıldı. Etkinlik, “Bu Dünyadan Hasan Aycın Geçiyor” başlıklı biyografi anlatımıyla başladı. Ardından Hakikatın Dili Çizgidar “İki Dünyanın İnsanı Hasan Aycın” konulu oturumlarla devam etti.

Balikesir Hasan Aycini Andi 2

Hasan Aycın’ın Belgeseli Yapıldı

Oturumların moderatörlüğünü İbrahim Demirci, İhsan Kabil ve Ahmet Kot üstlendi. Sempozyum, Hasan Aycın’ın hayatını ve sanatını anlatan belgesel gösterimiyle sona erdi. Katılımcılara büyük bir ilham kaynağı olan etkinlik, Hasan Aycın’ın edebiyat ve çizgi roman dünyasındaki önemine vurgu yaparak tamamlandı. Hasan Aycın’ın eserleriyle ve kişiliğiyle iz bıraktığı bu özel sempozyum, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı ve Balıkesir’de unutulmaz bir anı olarak yerini aldı.

Balikesir Hasan Aycini Andi 3

Haber: Bülten

‘Hasan Aycın Kütüphanesi’ Balıkesir’e Kazandırıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu