Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı başarılı operasyonlarla suçlulara göz açtırmıyor. Son olarak Balıkesir Merkez ve Bandırma ilçelerinde yağma, tehdit, yaralama, ihaleye fesat karıştırma, çek senet tahsilatı yapmak, tefecilik ve ruhsatsız silah kullanma amacı ile kurulmuş suç örgütüne yaptığı operasyonda 10 şüpheli yakalandı.

ŞÜPHELİLER ÜÇ AY TAKİP EDİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan şikâyetler üzerine, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu, Balıkesir Merkez ve Bandırma ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyerek, operasyonda suç örgütü kurmak suretiyle ihaleye fesat karıştırmak ve nitelikli yağma iddiasıyla 10 zanlıyı yakaladı.
Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında operasyonun düğmesine basan Balıkesir polisi belirlenen adreslere operasyon düzenleyerek 10 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturmanın hala sürdüğü operasyonda Adreslerde yapılan aramalarda 5 ruhsatsız tabanca ve 45 mermi, pompalı av tüfeği ve 38 fişek, kelepçe, el telsizi, 295 bin lira, isimli ve isimsiz 4 milyon TL değerinde olduğu düşünülen çok sayıda çek ve senet ile dijital materyal ele geçirildi. Adli tahkikat devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu