GündemEkonomi

Balıkesir İş Dünyası “Erkin Şahinöz” Seminerinde Bir Araya Geldi

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen gecede bir araya gelen Balıkesir İş dünyası; ekonomik ve güncel konuların ele alındığı toplantıda Ekonomist Erkin Şahinöz’ü dinledi.

Basiad 2
Olympus Digital Camera

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği 17 Şubat 2020 Pazartesi akşamı önemli bir organizasyon gerçekleştirdi. Erkin Şahinöz’ün konuşmacı olarak katıldığı gecede Balıkesir İş dünyasına çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Toplantının başlangıcında işadamlarına hitap eden BASİAD Başkanı Abdullah Bekki ülkenin pek çok değişkenli bir dönemde çok hızlı gelişmeler eşliğinde yol aldığını; ülke ekonomisi ve gelişmesine katkı vermek amacıyla işadamları ve üyeleri için dönem dönem bu tür organizasyonlar düzenleyerek sinerji, işbirliği ve ortak akıl oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Bekki; konuşmasında Güney Marmara Kalkınma Ajansına BASİAD Üye İşletmelerinde uygulanmak üzere bir proje sunduklarını ve sonucun açıklanmasını beklediklerini proje ile Balıkesir İşletmelerine önemli kazanımlar vermek istediklerini söyledi.

 

Toplantıya GÜNMASRİFED Başkanı İsa Tamer Çelik, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı Okan Telaşeli, Balıkesir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk, BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, Bandırma Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Cengiz Küçükköseleci, Biga Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İsmail Özer, BASİAD Üyeleri ve Balıkesir İş Dünyası temsilcileri katıldı.

 

Dünya Gazetesi Ekonomi Yazarı, FED Eski Araştırma Direktörü, Ekonomist Erkin Şahinöz’ün  “Belirsizlik Ortamında Şirket Yönetimi – Kur ve Faizin Yönü – Endüstri ve Ticaret 4.0 “ konulu konuşması yaklaşık 2 saatli süre zarfında katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu