GündemSiyaset

BALIKESİR İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÖZLEM URAL MAZBATASINI ALDI

İYİ Parti İl Başkanlığı için kongreden başarıyla çıkan Özlem Ural adliye binası önünde mazbatasını eski il Başkanı Nedim Tuna’dan aldı. Kongrede aday olan Hakan Göre ve ilçe başkanlarının da mazbata törenine katılımıyla birlikte yapılan törende birlik ve beraberlik görüntüsü dikkat çekti.

 

İYİ PARTİ KAZANMAYA ODAKLANDI

 

Adalet Sarayı önünde mazbata teslim töreni gerçekleşti. Eski İl Başkanı Nedim Tuna burada yaptığı konuşmasında, “ Kongremizi gerçekleştirdik ve iki değerli arkadaşımızda aday oldu. Birlikte çalıştık ve parti içinde tatlı bir rekabet yaşandı bugün her ikisi de buradalar. İlçe başkanlarımız buradalar. Seçimle ilgili söylenen İyi Parti bölündü söylemlerinin de ne kadar yanlış olduğunu bugün burada da gördüler. Burada herkes partimizi daha yukarılara çıkarmak için çalışacaklar. Balıkesir olarak oy oranı olarak iyiyiz. Tek amacımız iktidar olmak ve genel başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmak. Ben bugün partide olmasam da partimiz için mücadelem sürecek. Başkanımızı tebrik ediyor ve hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

 

URAL“KÜÇÜK OLSUN BENİM OLSUN DEĞİL BÜYÜK OLSUN HEPİMİZİN OLSUN”

 

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural katılım sağlayanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında bu bayrak yarışında olan gücümüzle elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bölünmek, parçalanmak yok diyerek küçük olsun benim olsun değil büyük olsun hepimizin olsun diyerek çalışacağız. Bizim partimiz içinde menfaat söz konusu olamaz. Bayrağı yukarı ve ileri taşımak için buradaki tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Balıkesir’den Ankara’ya demokrasiden yana olan, parlamenter sisteminden yana olan, Atatürk İlke ve İnkılaplarının yanında olanlarla birlikte ve güçlü olacağız” dedi. Ural, “Kuruluşundan buyana İYİ Partimizin nefesi, oksijeni olanlara teşekkür ediyorum ve diyorum ki bu nefes ve oksijeni boşa çıkarmayacağız” ifadelerine yer verdi. Hakan Göre’nin de kısa bir konuşma yaptığı mazbata teslim töreninde Göre, Partimizi yukarıya taşımak için çalışacağız. Başkanımızın ve partimizin emrindeyiz mesajı verdi. Mazbata töreni sonrasında İYİ Partili kalabalık bir grupla mazbatasını teslim alan Ural partililere teşekkür etti. Tören sonrası Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu