Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Kırsalında Altyapı Çalışması

Balıkesir Kırsalında Altyapı Çalışması. Balıkesir’de bozulan ve yıpranan yollara kilitli parke taşı çalışması gerçekleşti.

Ayrıca, yollarda, bordür döşemesi oldu.

 

Balıkesir’de Bozulan Ve Yıpranan Yollara Kilitli Parke Taşı Çalışması Gerçekleşti. Ayrıca, Yollarda, Bordür Döşemesi Oldu.

Balıkesir Kırsalında Altyapı Çalışması Balıkesir’de bozulan ve yıpranan yollara kilitli parke taşı çalışması gerçekleşti. Ayrıca, yollarda, bordür döşemesi oldu. Bununla beraber kırsal mahallelerde tarla yolu açma çalışmaları sürdü.

Balıkesir’de Bozulan Ve Yıpranan Yollara Kilitli Parke Taşı Çalışması Gerçekleşti. Ayrıca, Yollarda, Bordür Döşemesi Oldu.

Pamukçu’da BASKİ tarafından yenilenen altyapı sonrasında üstyapı yenileme çalışmaları devam etti. Öte yandan  Fen İşleri ekipleri çalışmaları koordine etti. Ayrıca Belediye ekipleri, Merkez ve Kırsal Mahallelere yapılacak çalışmalarına hız kattı. Bununla beraber 400 bin metrekare kilit parke taşı ve 50 bin metre bordür döşeme işlemleri oldu.

Balıkesir’de Bozulan Ve Yıpranan Yollara Kilitli Parke Taşı Çalışması Gerçekleşti. Ayrıca, Yollarda, Bordür Döşemesi Oldu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu zamana kadar;

Cinge,

Nergiz,

Gökköy,

Dişbudak,

Beşpınar,

Çayırhisar,

Dereköy,

Çandır,

Karamanköy, Dereköy,

Paşaköy,

Taşköprü,

Tayipler ve Pamukçu Mahallelerinde kilitli parke taşı işlemleri devam etti. Ayrıca yol ıslahı, parke taşı öncesi ve tarla yol açma çalışmaları devam etti.

Güler Yaşar

 

Daha Fazlası İçin tıklayın

 

 

 

Ayrıca Balıkesir Hakkında            

 

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahiptir.

Balıkesir Saat Kulesi, Balıkesir’de, Belediye Parkı içerisinde yer alan yamaç üzerinde inşa edilmiş olan eserdi

Zağnos Paşa Camii veya Balıkesir Ulu Camii, Türkiye’nin Balıkesir kentinde bulunan bir cami. 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet’in vezirlerinden Zağnos Paşa tarafından bir külliye olarak yaptırılmıştır. Günümüzde hamamı ve camisi ayaktadır. Çevresindeki türbe, muvakkithane ve hamam ile birlikte bir külliyedir.

Balıkesir Kuvâ-yi Milliye Müzesi, Balıkesir’de I. Dünya Savaşı sonrasında Millî Mücadele çalışmalarında karargah olarak kullanılmış eski belediye binasında 1996’da hizmete giren müze

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu