GündemDünyadan Haberler

Balıkesir Mimarlar Odası’nın Eskiz Yarışması Sonuçlandı

Balıkesir Mimarlar Odası’nın Eskiz Yarışması Sonuçlandı

 

Mimarlar Odası Balıkesir Şube 15.Dönem Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen “Evde Mimar Sinan’la Karantina Günleri ” konulu eskiz yarışması sonuçlandı.

YARIŞMA SONUÇLANDI

Mimarlar Odası Balıkesir Şube 15.Dönem Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen “Evde Mimar Sinan’la Karantina Günleri ” konulu eskiz yarışması sonuçlandı. Yapılan yarışmada Emre Şenyurt birinci, Aynur Makbule Turgut ikinci ve Ali Özerk üçüncü oldu. Pandemi sebebi ile yarışmada dereceye girenlere verilecek olan ödüller için tören düzenlenemedi. Dereceye giren yarışmacıların ödülleri kendilerine kargo ile teslim edildi. Mimarlar Odası Balıkesir Şube Başkanı Betül Dikici yarışma sonuçları ve ödül teslimleri ile ilgili açıklamada bulundu. Dikici şöyle kaydetti:

MİMAR SİNAN’IN HATIRASI YAŞATILDI

“Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilmesi ile evde kalmak zorunda kaldığımız günlerimizi kolaylaştırmak için Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi olarak; Ölümünün 432.yılında Mimar Sinan’ın eserlerinin günümüzdeki yansımalarını ve insanla olan ilişkisini vurgulamak amacıyla “Evde Mimar Sinan’la Karantina Günleri ” konulu eskiz yarışması düzenlemiştik.

ÖDÜLLER KARGO İLE GÖNDERİLDİ

Ancak söz konusu yarışmamızın ödül törenini de pandemi nedeni ile dilediğimiz şekilde gerçekleştiremedik. Yarışmada derece alan üç meslektaşımızın ikisinin şehir dışında olmalarından ötürü pandemiden dolayı gelemeyeceklerini beyan etmişlerdi. Bu sebeple yarışmacılarımızın ödüllerini kendilerine kargo ile gönderdik. Üç yarışmacımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Yarışmamıza katılan meslektaşlarımız Osman Zeki Şahin ile Fatih Ilgüğ’e de ayrıca teşekkür ederiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu