Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Otizm Farkındalığı İçin Bir Arada

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Altıeylül Sevgi Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda düzenlenen programa katıldı. Vali Ustaoğlu'na etkinlikte Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı eşlik etti.

Balıkesir Otizm Farkındalığı İçin Bir Arada

Balikesir Otizm Farkindaligi Icin Bir Arada 1

Vali Ustaoğlu Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

Programda öğrencilerle buluşan Vali Ustaoğlu, otizm spektrum bozukluğu olan öğrencilerle bir araya gelerek onların eğitim süreci hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Ustaoğlu, onların yeteneklerini keşfetme ve geliştirme konusundaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Balikesir Otizm Farkindaligi Icin Bir Arada 2

Topluma Duyarlılık Çağırsı

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı da etkinlikte hazır bulunarak Vali Ustaoğlu’na eşlik etti ve okuldaki özel eğitim programları hakkında bilgi verdi. Tatlı, otizm farkındalığı ve özel eğitim alanında yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak, toplumun bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini belirtti.

Balikesir Otizm Farkindaligi Icin Bir Arada 3

Otizmli Öğrencilerden Gösteri

Program, öğrencilerin gösterdiği performanslar ve yapılan etkinliklerle renklendi. Vali Ustaoğlu, etkinlik sonunda öğrencilere motivasyon sağlayarak başarılar diledi. Otizm farkındalığının artırılması adına yapılan bu tür etkinliklerin devam etmesinin önemine vurgu yaptı.

Haber: Bülten

Kırmızı Kanatlarla Otizm Farkındalığı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu