Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir Suçla Mücadelede Kararlı Adımlar

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, 18-24 Mart 2024 tarihleri arasında kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

Balıkesir Suçla Mücadelede Kararlı Adımlar

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, 18-24 Mart 2024 tarihleri arasında kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda mülki sınırlar içinde (7) ilçede (31) olaya karışan (41) şüpheliye ait ev ve araçlarında yapılan aramalarda büyük miktarda uyuşturucu madde, silahlar, sahte ürünler ve nakit para ele geçirildi.

Toplamda (10.828) adet sentetik uyuşturucu hap, (106) gram metamfetamin, (65) adet ecstasy uyuşturucu hap, (15) gram kubar esrar, (5) gram bonzai, (1) adet hassas terazi, (22) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (2) adet tabanca, (3) adet av tüfeği, (4) adet şarjör, (37) adet tabanca fişeği, (24) adet av tüfeği fişeği, (3) adet eski eser (sikke), (7.980) litre akaryakıt, (344) çift sahte ayakkabı (sınai mülkiyet), (6) adet cep telefonu ve (72.000) TL suç geliri ele geçirildi.

Operasyonda yer alan (41) şüpheli hakkında adli işlem başlatılmış, (6) şüpheli tutuklanmış ve (1) şüpheli ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştır. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

 

 

Haber: Bülten

Ayvalık’ta Köpeğe Eziyet Eden Şahıs Yakalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu