Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir Tarımında Stratejik Adımlar

Balıkesir'in tarım ve hayvancılık alanındaki gelişimine yön verecek önemli bir toplantı düzenlendi.

Balıkesir Tarımında Stratejik Adımlar

Edremitin Zeytini Icin Toplanti 1
Balıkesir Tarımında Stratejik Adımlar

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleşen “Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı”, her ay farklı bir kurumun ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Bu kez Edremit Zeytincilik Üretme İstasyonu Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yapılacak Uygulamalar Üzerinde Konuşuldu

Tarımsal üretimin planlanması hakkındaki yönetmelik usul ve esasları ile Balıkesir tarım ve hayvancılığına yön verecek konuların ele alındığı toplantıda, çözüm odaklı istişareler gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın politika ve stratejilerinin yerel düzeydeki uygulamaları üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu.

Potansiyel Değerlendirildi

Toplantıya Balıkesir İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan liderliğinde bakanlığa bağlı kurum ve kuruluş yetkilileri katılım sağladı. Katılımcılar, Balıkesir’in tarımsal potansiyelini değerlendirerek, gelecek projeksiyonları üzerinde fikir birliği sağladılar. Balıkesir tarımının ve dolayısıyla ülke tarımının kalkınması için kritik öneme sahip olan bu toplantı, iş birliği ve koordinasyonun önemini bir kez daha vurguladı

Haber: Bülten

Erdek’te Zeytin Ağaçlarına Yönelik Yapay Zeka Tabanlı Çözüm

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu