Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Balıkesir Üniversite Hastanesi Büyüyor

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi, gelişim ve büyüme sürecini sürdürmek amacıyla 124 yataklı ek hastane binasının temelini attı. Temel atma programına bir çok önemli isim katıldı. İşte ayrıntılar:

Balıkesir Üniversite Hastanesi Büyüyor

Balikesir Universitesi Hastanesi Buyuyor 2
Balıkesir Üniversite Hastanesi Büyüyor

Bir Çok İsim Katılım Gösterdi

Temel atma töreni Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Milletvekilleri Belgin Uygur, Mustafa Canbey ve Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Açılış programında konuşan Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekilleri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, yeni hastane binasının Balıkesir halkı, üniversite ve şehir için hayırlı olmasını dilediler.

Balikesir Universitesi Hastanesi Buyuyor 1
Balıkesir Üniversite Hastanesi Büyüyor

Dualar Eşliğinde Temel Atıldı

Programın önemli anlarından biri, 124 yataklı ek hastane binasının temelinin Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından yapılan dualar eşliğinde atılmasıydı.

Hastane Kapasitesi Yaklaşık 500 Yatağa Ulaşacak

Yapımına başlanan ek hastane binası, içerisinde 100 servis yatağı, 24 yoğun bakım yatağı, 6 ameliyathane, çocuk acil servisi ve hibrit ameliyathane salonlarını barındıracak. Ayrıca, hayırsever iş insanı Mehmet Çetin tarafından yaptırılacak olan 64 yataklı ek bina da yakın bir dönemde inşa edilmeye başlanacak. Bu sayede, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi’nin yatak kapasitesi yaklaşık 500’e ulaşacak.

Balikesir Universitesi Hastanesi Buyuyor 3
Balıkesir Üniversite Hastanesi Büyüyor

Hastane Ziyareti ve Şifa Dilekleri

Temel atma programının ardından, Vali İsmail Ustaoğlu ve protokol üyeleri, hastaneyi ziyaret ederek tedavi gören hastalara şifa dileklerinde bulundular. Bu önemli projenin tamamlanmasıyla Balıkesir halkı daha fazla sağlık hizmetine erişim sağlayabilecek.

Haber: Muhammed Can Akyürek

BAÜN’den Üst Düzey Başarı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu