Gündem

BALIKESİR VALİSİ, HER ZAMAN YANINIZDA

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün verdiği iftarda, şehit ve gazi aileleri bir araya geldi.

RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN

Yazıcı, “Şehitlik ve Gazilik, bir insana nasip olacak en yüksek onur, en büyük şereftir. Vatan için, millet için, bayrak için; anadan, yardan, serden geçenlerin iman ve cesaretle yazdığı muhteşem bir destandır.” dedi.

YAZICI ‘YANINIZDAYIM’

Şehitler ve gazilerin Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı, “Devletimiz, her türlü terör oluşumuyla, kararlılıkla mücadeleye devam edecek, terör örgütlerinin defterini dürecektir. Bunun en büyük teminatı kahraman milletimizdir, kahraman ordumuzdur. Bunun en büyük teminatı, kumaşı, bayrağımızla, sancağımızla aynı kumaştan dokunan Şehit ve Gazilerimizdir. Sizlersiniz, bizleriz. Devletimiz, daima yanınızdadır. Balıkesir Valiliği, her zaman yanınızdadır. Balıkesir Valisi, her zaman yanınızdadır, hizmetkârınızdır. Bu büyük millet her zaman yanınızdadır, size minnettardır.” şeklinde konuştu.

KATILIM SAĞLAYANLAR

Vali Ersin Yazıcı ve diğer protokol üyeleri şehit ve gazi aileleriyle aynı masalarda iftarlarını açarak onlarla sıcak sohbetlerde bulundular. İftar yemeğine Vali Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı, İl Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Fatih Aksoy, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu