Gündemİlçe Haberleri

SAKA ‘İHTİYAÇ SAHİBİNİN YANINDAYIZ’

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Belediye olarak Ramazan Ayı’nın bereketini ve ruhunu yaşamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerimize destek oluyoruz’’ dedi.

 

Edremit Belediyesi tarafından Ramazan Ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi dağıtım çalışmalarına başlandı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından toplam 47 mahallemizde yaklaşık 5000 koli dağıtımı yapılacak. Belediyeden edinilen bilgiye göre, Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki 47 mahallede yaklaşık 5000 Ramazan kolisi dağıtımına başlandı. Mahalle muhtarları ile koordine içerisinde çalışmalarına devam eden yetkililer, Ramazan Bayramı öncesinde çalışmalarını tamamlamayı planlıyor.

BİR ELİN VERDİĞİNİ DİĞERİ GÖRMESİN

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Belediye olarak Ramazan Ayı’nın bereketini ve ruhunu yaşamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelerimize destek oluyoruz. Kentimiz genelinde ihtiyaç sahibi ailelerimize ekiplerimiz tarafından yaklaşık 5000 adet Ramazan kolisinin dağıtımına başladık. Bunun yanında belediyemiz aşevinden de her gün sıcak yemek servislerimiz devam ediyor. Tüm bu çalışmalar “Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” anlayışı ile gizlilik içerisinde yerine getiriliyor. Bu vesile ile Edremitli hemşerilerimin Ramazan ayını bir kere daha kutluyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu