Gündemİlçe Haberleri

Başkan Gençer “Hayırlı Ramazanlar”

Geleneksel iftar sofraları Dr. fazıl doğan meydanında kuruldu. Ramazan ayında mahallelerde iftar sofrası kurma geleneğini bu yıl da sürdüren Ayvalık Belediyesi, bin kişilik ilk iftar yemeğini ilçe merkezinde Dr. Fazıl Doğan Meydanı’nda verdi.

Ayvalık’ın cazibe merkezlerinden biri olan Dr. Fazıl Doğan Meydanı’ndaki iftar yemeğine Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, belediye başkan yardımcısı Gökay Bacan, belediye meclis üyeleri, CHP ilçe başkanı Hüseyin Şalmanlı, Vergi Dairesi Müdürü Adem Torun, İlçe Turizm Danışma Büro Sorumlusu Yasemin Gençer, Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Vedat Tekten, mahalle muhtarlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi katıldı.

Yemeğin ardından Ayvalık Sanat Derneği Objektif Tiyatro ekibinin, Karagöz Hacivat ve ortaoyunu gösterileri beğeniyle izlendi. Sırayla tüm mahallelerde kurulacak olan iftar sofralarına tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ” Ayvalık’ımızda birlik beraberlik ve dayanışma var. Her soframızda bunu görüyoruz. Katılan herkese teşekkür ederim ” dedi.Merhaba haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu