Gündem

Balıkesir Valisinden 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Balıkesir Valisinden 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak insan sağlığının korunması ve toplumda önemini belirten 14 Mart Tıp Bayramı mesajı yayımladı.

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ‘’Sağlıklı Bir Yaşam İçin’’

 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ,’’ Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri de sağlık hizmetleridir. Tıp alanında her gün yeni gelişmeler kaydedilmekte, vatandaşlarımıza kolay, erişilebilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için bütün imkanlar seferber edilmektedir. İnsan sağlığının korunması bütün toplumların en önemli ve öncelikli hedefidir. Huzurun ve mutluluğun temeli sağlıktır. Bu hakkın herkes tarafından eşit ve eksiksiz kullanılabilmesi nitelikli bir toplumun en önemli unsuru olup, sağlıklı bir yaşam için, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması temel insan hakkıdır’ ’ifadesini kullandı.

 

’Ülkemizde Ve İlimizde Sağlık Hizmetleri’’

 

Şıldak mesajının devamında;’’ Devletimiz temel insan hakkı olan sağlık hizmetleri alanında, ülkemizde ve ilimizde önemli yatırımlar yapmış, yeni hastanelerin hizmete açılması ile birlikte vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden daha etkin bir şekilde yararlanmaya başlamıştır. Bunun yanında yurt dışından da birçok insan sağlık hizmetlerinden yararlanmak üzere ülkemize gelmektedir. Sağlık alanındaki verilerde, sağlık tesislerinin varlığı büyük önem taşımakla birlikte, asıl başarıyı getiren ve övgüyü hak eden sağlık çalışanlarımızın özverili, sabırlı ve hoşgörülü bir şekilde çalışarak, üstlendikleri görevi hakkıyla yerine getirmiş olmalarıdır’’dedi.

 

‘’14 Mart Tıp Bayramını Kutluyorum’’

 

Şıldak ; ‘’Son iki yılda binlerce insanımızın ölümüne neden olan Koronavirüsle mücadelede de tüm doktor ve sağlık çalışanları görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek, ne kadar kutsal bir meslek yürüttüklerini bir kez daha ortaya koymuşlardır. Sağlık hizmetlerini büyük bir sorumluluk içerisinde vatandaşlarımıza sunmak için özveriyle çalışan hekimlerimizin ve bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyor, sağlık ve huzur içinde başarılı çalışmalar temenni ediyorum’’

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu