Gündemİlçe HaberleriSiyaset

BALIKESİR VE SAKARYA BAŞKANLARI AĞIRLANDI

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ağırladı.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret eden belediye başkanları ziyaret sonrası ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunup, vatandaşların ve esnafın bayramını kutlayıp hayırlı işler dilediler.
Kent Müzesi, Terzizade Konağı, Ertemler zeytinyağı fabrikasını ve sokak sağlıklaştırma çalışmasını yerinde inceleyen belediye başkanları Havran’ a hayran kaldılar.

“Tarihi konakları, Kent Müzesi, Seyit Onbaşı’nın hatırası ve doğal yöresel lezzetleriyle Havran yaşayıp, gezip görülmesi gereken bir ilçe ”

İlçe ile ilgili, “Tarihi konakları, Kent Müzesi, Seyit Onbaşı’nın hatırası ve doğal yöresel lezzetleriyle Havran yaşayıp, gezip görülmesi gereken bir ilçe ” beyanlarında bulunan başkanlar ilçeden ayrılırken İlçe Belediye Başkanı Emin Ersoy, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu