Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de Belediye Başkanından Kayak Davetine İlginç Yanıt

Balıkesir’de Belediye Başkanından Kayak Davetine İlginç Yanıt

 

Balıkesir’de Hafta sonu etkili olan kar yağışı, büyük bir sevinçle karşılanırken ortaya görülmeye değer ilginç manzaralar ve espriler çıktı.

 

Kuraklık Sonrası Gelen Yağış Heyecan Verdi

Yağışlar öncesinde kuraklığın etkili olması, kar yağışı ile birlikte vatandaşların duyduğu heyecanı yansıtmalarına neden oluyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın vatandaşlara kar sevinci ile ilgili Evde Kal hatırlatmasına yapılan yorumlar ve Başkan Yavaş’ın verdiği esprili yanıtlar sosyal medyada çok sayıda tık alıyor.

Ekrem Yorum

“Bana Yolları Açın Demeyin De”

Sındırgı belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın sosyal medyadan “etkili kar yağışı bekleniyor” duyurusuna,  “Olmaz. Kar yağarsa dışarı çıkar, kayarız. Sizi de bekleriz” şeklinde esprili bir yorum yapan Ahmet Vecihi Bilen adlı vatandaşa, başkan Yavaş’ın “bana yolları açın demeyin de” şeklinde verdiği esprili cevap ise çok sayıda beğeni aldı.

Sürün Beyaz Bereketin Keyfini Keyfinizce

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın kar yağışı ile ilgili sosyal medyadan paylaştığı bir diğer notta Sındırgılı vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı. Merhaba’ya konuşan Başkan Yavaş, “vatandaşlarımız bu yağışa hasret kalmıştı. Kar temizleme hizmetini, vatandaşlarımızın kar sevinci doyasıya yaşamasını engellemeyecek şekilde ve zamanlama ile gerçekleştiriyoruz. Kurak bir dönemden sonra gelen bu yağışın yarattığı heyecan ve sevinç önceliğimiz” dedi.

Sinnnn

Haber: Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu