Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Büyük Kavga: Daireye Kurşun Yağdırdı

Balıkesir ilinin Edremit ilçesinde, annesi ile kavga eden kişi, oturduğu daireye kurşun yağdırdı. Vatandaşlar panik halinde dışarı çıkıp ihbar etti.

 

Balıkesir’de Büyük Kavga: Daireye Kurşun Yağdırdı… Balıkesir’in Edremit ilçesinde kişi, annesi ile kavga etti. Ardından, annesinin evine kurşun yağdırdı.

Balıkesir'De Büyük Kavga: Daireye Kurşun Yağdırdı

 OLAY NASIL OLDU?

Olay, Kapıcıbaşı Mahallesi 92. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, A.N.(42) isimli kişi annesi Ş.Ö.(59)ile kavga etti.

 

Balıkesir'De Büyük Kavga: Daireye Kurşun Yağdırdı

KURŞUN YAĞDIRDI

Ardından ise karşı apartmanın 3. katına çıkan A.N. annesinin olduğu apartmandaki daireye kurşun yağdırdı.

 

Şans Eseri; Polis Alarma Geçti!

İHA’nın edindiği bilgiye göre; Silah sesleri üzerine ise polis alarma geçti. Bölgeye sağlık ekiplerinin sevki gerçekleşti. Şans eseri olayda ölen yada yara alan olmadı.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Ekipler, A.Y. ile birlikte 3 kişiyi gözaltına aldı. Ekipler, olayda kullanımı olan ruhsatsız tüfeğe ise el koydu. İşlemleri için şüpheliler Körfez Polis Amirliği ekiplerine teslimi gerçekleşti. Son olarak, araştırmanın sürdüğü bilgisi geldi.

Kavga etmemek için ne yapmak lazım?

Eğer ilişkinizi güçlendirmek istiyorsanız, sorunlar yüzünden kavga etmek yerine anlaşmak, işbirliği yapmak ve sorunları konuşmak için çözümlerinizi güçlendirin.
Çatışmayı Güç Yoluyla Çözmeyi Denemeyin. …
Büyük Resme Odaklanın. …
Kabul Edici Bir Tutumla Dinleyin. …
Eğer Yılmış Hissediyorsanız, Mola Verin. …
Konuya Geri Dönün.

Her ailede kavga olur mu?

Her ailede kavgalar yaşanabilir. Devamında, evliliklerde çatışmaların olması normal. Ayrıca, önemli olan çözüm yoludur. Kavga sırasında uygun olmayan sözcüklerin kullanılmaması gerekir.

..Balıkesir’de Büyük Kavga: Daireye Kurşun Yağdırdı…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu