Eğitimİlçe Haberleri

Balıkesir’de Eğitimciler İçin Ölçme Değerlendirme Semineri

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimciler için "Açık Uçlu Madde Yazma ve Ölçme Değerlendirme" konusunda eğitim gerçekleştirdi.

Balıkesir’de Eğitimciler İçin Ölçme Değerlendirme Semineri

Balikesirde Egitimciler Icin Olcme Degerlendirme Semineri
Balıkesir’De Eğitimciler İçin Ölçme Değerlendirme Semineri

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, şehir genelindeki okul ve kurumlarda görev yapan yöneticiler, öğretmenler ve eğitim uzmanları için “Açık Uçlu Madde Yazma ve Ölçme Değerlendirme” konulu bir seminer düzenledi. Seminerin açılış programı, 11-13 Aralık tarihleri arasında 3 gün ve 18 saat süreyle Ayvalık ilçesi Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleşti. Eğitim Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın katılımıyla başladı.

Balikesirde Egitimciler Icin Olcme Degerlendirme Semineri 2
Balıkesir’De Eğitimciler İçin Ölçme Değerlendirme Semineri

7 Branş Üzerinde Eğitim

Bakanlık tarafından düzenlenen izleme ve değerlendirme sınavlarına odaklanan seminer, Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Din Kültürü dersleri kapsamında ölçme ve değerlendirme konularında eğitim verdi. Seminerin amacı, Balıkesir genelinde ölçme ve değerlendirme uygulamalarının niteliğini artırmak ve bu alandaki farkındalığı yükseltmektir.

Balikesirde Egitimciler Icin Olcme Degerlendirme Semineri 3

35 Eğitimci Eğitime Katıldı

Millî Eğitim Uzmanı Muhsin Polat ve Özlem Altınkaynak Yaylacı tarafından sunulan seminer, 13 ilçeden 35 kişinin yoğun ilgi gösterdiği bir etkinlik oldu. Öğretmenlere temel ölçme ve değerlendirme kavramları, soru yazma teknikleri gibi konularda bilgi verildi.

Haber: Elif Şahin

Ali Tatlı Eğitim Paydaşlarını Ağırlayarak Deneyimleri İnceledi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu