Görüntülü HaberlerGündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Evlerinde Ölü Bulunan Anne ve Oğlu: Gaz Sızıntısı Şüphesi

Katalatikten sızan gazdan şüpheleniliyor

Balıkesir’de Evlerinde Ölü Bulunan Anne ve Oğlu: Gaz Sızıntısı Şüphesi

Katalatikten sızan gazdan şüpheleniliyor

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde, Yıldız Mahallesi’nde yaşayan ve bir süredir haber alınamayan 84 yaşındaki kadın ve 62 yaşındaki oğlu, evlerinde ölü olarak bulundu. Olayın fark edilmesi üzerine mahalle muhtarı Fayiz Kayacan polise haber verdi. Polis ekipleri evde yaptıkları incelemede, anne Hatice Aydın ve oğul Behzat Aydın’ın cansız bedenleriyle karşılaştı. Anne Hatice Aydın’ın Alzheimer hastası olduğu, oğul Behzat Aydın’ın ise şeker hastası olduğu belirlendi.

Balikesirde Evlerinde Olu Bulunan Anne Ve Oglu Gaz Sizintisi Suphesi

Mahalle muhtarı Fayiz Kayacan, olayla ilgili yaptığı açıklamada, anne ve oğlunun evden nadiren çıktığını ve komşularla pek ilişki kurmadıklarını belirtti. Muhtar, su saatinin sürekli döndüğünü fark eden komşuların durumu bildirmesi üzerine olayın ortaya çıktığını ifade etti. İtfaiye ekipleri tarafından kapı açılarak içeriye girildiğinde, her iki kişinin de ölmüş olduğu tespit edildi.

Olayın nedeni olarak tüplü ısıtıcıdan sızan gazın sebep olabileceği düşünülürken, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazeler hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Edremit’te Traktör Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu