Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de “İşte Budur” Dedirten Grafiti

Balıkesir’de “İşte Budur” Dedirten Grafiti

 

Dursunbey Orman işletmesi, kuruma bağlı bahçe duvarına Dursunbey’li Grafiti sanatçısı Enes Ömürlü’ye yaptırdığı Doğa, Orman, Çevre ve ağaç sevgisi ile birlikte koruma temalı grafiti çalışması ile ilçede takdir topluyor.

 

00

 

Duvarda Çirkinlik Yerine Sanat Var

Dursunbey’de yaşayan vatandaşlar, Kurum binalarında genelde karşılaşılmayan bu çalışmayı beğendiklerini ifade ederek “bu güzel çalışma ülke geneli için iyi bir örnek olabilir. Duvarlara yazılan anlamsız ve çirkin görüntüler yerine bu sanatsal görüntüler neredeyse herkese ‘işte budur’ dedirtiyor” şeklinde ifadede bulundular.

001

Çocuklarınıza Fırsat Tanıyın

İşletmenin bahçe duvarına grafiti çalışması yapan Kocaeli Üniversitesi 4. Sınıf öğrencisi 22 Yaşındaki Enes Ömürlü’nün babası İbrahim Ömürlü “Enes çocukluğundan beri çizime meraklı biriydi. Hatta annesi ile zaman zaman diğer derslere odaklanması için zorladığımız bile oluyordu. Ama şimdi yaptığı işten gurur duyuyoruz. Anne ve babalara buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Eğer Çocuğunuz bir alana fazla ilgi duyuyorsa yeteneğinin o konuda gelişmesi için fırsat tanıyın” şeklinde ki ifadesi ise, hem eğitim sistemi, hem de ebeveynlerin çocuklarından beklentisi ile ilgili önemli bir mesaj içeriyor.

Haber: Emrah Şahin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu